theMGZS.co.uk   Navigation

ArcadeModifications AboutNews Flyers Forum Events Home

Home
Go Back   theMGZS.co.uk :: MG ZS forum > theMGZS.co.uk > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-08-12, 12:43 AM   #1
ash_zs180
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: east sussex uk
Posts: 107
ash_zs180 is on a distinguished road
Exclamation car still wont start!

my car died and had no spark so ive no changed both crank and cam sensor! and still has no sprak just keeps turning over but ovioulsy with no spark wont fire up , the car was fine when switched of before this problem then come out next morning and wouldnt start so plugged it in to code reader and said something about crank or cam sensor so replavced both but said cam sensor circuit malefuction or something so what else could this be could it be imobilsed? if so how do i bypass it
ash_zs180 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-12, 07:08 AM   #2
welshone
Member
 
welshone's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: West Sussex
Posts: 1,536
welshone is just really nicewelshone is just really nicewelshone is just really nicewelshone is just really nicewelshone is just really nice
Have you checked the wires from the sensors to the ECU, they might have got damaged in some way.
__________________
________________________________________
Mazda Rx8 PZ 2006 Current
Rover BRM Current
MG ZS 180 Saloon Starlight Silver - 2003 Current

MG ZS TD Saloon XPower Grey 2004 Gone
MG ZS 180 Saloon Trophy Blue 2003 Gone
Rover BRM Gone
welshone is offline   Reply With Quote
Old 08-08-12, 09:42 AM   #3
grimmy
its ginger its phenomenal
 
Join Date: Jul 2007
Location: Cumbertoon
Posts: 8,140
grimmy has much to be proud ofgrimmy has much to be proud ofgrimmy has much to be proud ofgrimmy has much to be proud ofgrimmy has much to be proud ofgrimmy has much to be proud ofgrimmy has much to be proud ofgrimmy has much to be proud ofgrimmy has much to be proud ofgrimmy has much to be proud ofgrimmy has much to be proud of
Possible immobiliser fault? Not wanting to state the obvious have you tried a new battery in the fob?
__________________
<iframe src="http://gamercard.xbox.com/grimmy1973.card" [="" sigpic]=""></iframe>
grimmy is offline   Reply With Quote
Old 08-08-12, 10:21 AM   #4
ash_zs180
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: east sussex uk
Posts: 107
ash_zs180 is on a distinguished road
yes is had one couple weeks ago, ir must be imobiled or sumthing
ash_zs180 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-12, 11:02 AM   #5
Enright
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Nottingham
Posts: 707
Enright is a jewel in the roughEnright is a jewel in the roughEnright is a jewel in the roughEnright is a jewel in the rough
You would be better off just sticking to the 1 thread because all of the relevant fault-finding and elimination process will be in your original one. Posting the same problem in 2 different areas just causes people to come up with the same answers that have already been given elsewhere, which doesn't help you.
__________________
BCingU,
En.

Mk2 MG ZS TD 115 with full 180 kit (and 2x Lotus Elan SE Turbos)
Enright is offline   Reply With Quote
Old 08-08-12, 11:06 AM   #6
ash_zs180
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: east sussex uk
Posts: 107
ash_zs180 is on a distinguished road
i forgot i had the other one untill after
ash_zs180 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright ? 2010 theMGZS.co.uk